Om os

Krintel Entreprise ApS har stor ekspertise inden for alu- og glasfacader – en ekspertise der er opbygget over mere end 25 år. Vores primære hjemmeside kan tilgås her www.krintel.com.

Vi ligger stor vægt på godt samarbejde med vores kunder og et solidt arbejde, som afleveres til tiden. Vores kunder er fortrinsvis erhvervskunder, butikscentre, entreprenører og boligforeninger, men vi udfører også opgaver for private, især døre og vinduer under Velfac’s VinduesMester ordning.

Krintel Entreprise er certificeret af Velfac og er således med i VinduesMester ordningen. Det betyder at vi har gennemgået kurser hos Velfac for at kunne give dig den bedst mulige service og levere et slutprodukt af høj kvalitet. VinduesMester ordningen giver dig en ekstra garanti, da Velfac garanterer for kvaliteten af det udførte arbejde. Skal du have nye døre og vinduer, sender vi gerne en certificeret vinduesmester ud og foretager en gratis og uforpligtende opmåling, samt rådgiver med valg af elementer. Uanset om du er privatperson eller repræsentant for en hel boligforening, så har vi et højt serviceniveau og den rigtige løsning. Udover salg og montering, udfører vi også service og reparation.

Ved handel med Krintel Entreprise accepterer du samtidig vores salgs- og leveringsbetingelser.