Velfac classic

Velfac Classic er et dannebrogsvindue specielt henvendt til klassisk byggeri som patriciervillaer, bondehuse og murermestervillaer. Det klassiske kommer til udtryk i de bløde linjer, med den buede afslutning indvendigt på karm og ramme. For at højne indbrudssikkerheden leveres Velfac Classic med forstærkede hængsler, skråtstillede skruer og sikkerhedslimet rude. Velfac Classic med paskvilgreb er desuden udstyret med et paskvilsystem med 3 lukkepunkter, samt sikkerhedsslutblik. Denne serie egner sig rigtig godt til renovering af byggeri fra 1840 – 1940′erne.

 

Velfac Classic

Velfac Classic vindue set indefra, med lod- og tværpost med individuelt design

Velfac Classic

Synlige hængsler på Velfac Classic

Velfac Classic

Klassiske anverfer på Velfac Classic

 

Ramme og karm Velfac Classic

Ramme/karm opbygning for gående og faste elementer med både 2-lags og 3-lags glas. Velfac Classic er opbygget i træ med en aluminiumsskal udvendigt

 

U-værdien på et Velfac Classic vindue ligger omkring 1.30 W/m2K for en 2-lags rude og 0.80 W/m2K for en 3-lags rude.

Energimæssige egenskaber Velfac Classic

 

 

 

 

 

Velfac Classic elementer fås med en lang række af tilbehør: Paskvilgreb med børnesikring, med lås, friskluftventil, stormkrog, PN-sikring. Nedenfor ses de forskellige elementtyper i Velfac Classic serien. Det sidestyrede vindue og sidevendevinduet kan vendes rundt, således at ydersiden af glasset kan rengøres indefra.

 

System oversigt Velfac Classic

Her er præsenteret de forskellige element typer i Velfac Classic serien