Velfac RIBO Alu/Træ

Velfac RIBO er traditionelle vinduer og døre, der designmæssigt passer rigtig godt ind i huse fra 1960 – 1980’erne. I et hus fra denne periode vil man typisk kunne skifte enkelte vinduer, uden at det forstyrrer helhedsindtrykket. Vinduet egner sig også rigtig fint til nybyg. Velfac RIBO fås både i en udgave i rent træ samt en udgave med træ inderst og en aluminiumskal yderst for minimal vedligeholdelse. Kan desuden fås både med 2-lags eller 3-lags termoruder, hvorved U-værdien kommer helt ned på 0,8 W/m2K. Velfac RIBO Træ er den eneste serie fra Velfac, der er et rent trævindue. Velfac RIBO har indbygget sikkerhedspakke, som består af ekstra solidt lukkesystem, forstærkede beslag samt sikkerhedslimet rude.

Velfac RIBO

Velfac RIBO vinduer og døre til hele boligen.

Velfac RIBO

Velfac RIBO har indbygget sikkerhedspakke med ekstra solidt lukkesystem (her), forstærkede beslag og sikkerhedslimet rude

Velfac RIBO

Velfac RIBO har traditionel karm/ramme konstruktion, som dimensionsmæssigt passer godt ind i byggeri fra 1960-1980’erne, men burges også stadig i nybyggeri.

 

Velfac RIBO Alu, med træ indvendigt og aluminiumskal udvendigt for den mest vedligeholdelsesfrie løsning.

Ramme og karm for Velfac RIBO Alu

Velfac RIBO Alu med træ indvendigt og aluminiumsskal udvendigt. Ramme/karm opbygning for gående og faste elementer med både 2-lags og 3-lags glas.

 

Velfac RIBO Træ er et trævindue fra inderst til yderst.

Ramme og karm for Velfac RIBO Træ

Velfac RIBO Træ med rent træ invendigt og udvendigt. Ramme/karm opbygning for gående og faste elementer med både 2-lags og 3-lags glas.

 

U-værdien på et Velfac RIBO vindue ligger omkring 1.30 W/m2K for en 2-lags rude og 0.80 W/m2K for en 3-lags rude.

Energimæssige egenskaber for Velfac RIBO Alu

 

 

 

 

 

 

Velfac RIBO elementer fås med en lang række af tilbehør: Paskvilgreb med børnesikring, med lås, friskluftventil, stormkrog, PN-sikring, el-motor. Elementerne kommer som standard med en udvidet sikkerhedspakke med ekstra stærke sikkerhedsbeslag og lukkemekanismer samt sikkerhedslimet rude. Nedenfor ses de forskellige elementtyper i Velfac RIBO serien. Det sidestyrede vindue, topvendevinduet og sidevendevinduet kan vendes rundt, således at ydersiden af glasset kan rengøres indefra.

System oversigt for Velfac RIBO Alu og Velfac RIBO Træ

Her er præsenteret de forskellige element typer i Velfac RIBO serien